Architectural gallery


Curt Robinson & Dee Murch, 22 Fawcett Road, Laingholm

This Architecturally designed home has been designed to allow maximum light penetration and to sit harmoniously in the native bush setting. The brightness has been achieved by the design of an ultra high stud and plenty of windows at the front of the house which faces North. An enormous skylight  is situated in the centre of the roof  thus allowing light to pour into a central atrium where the stairs are located. The dark finish of the vertical cedar cladding is complimentary to the environment by blending in to the natives surrounding the home.

Click on any of the images below to launch the gallery view:

The finished product The finished product

Various stages of the build

Vibrating pumped concrete into our block reinforced walls Fitting our engineered PFC steel beams Very exciting, putting up the prenail for the top floor Oh look the client must be pleased he's even got his arm around me Round the back Round the back This house has solar panels on the roof for the hotwater, and heatpump which is ducted to each of the rooms either through the floor or ceiling Extra large bedroom window on the shaded side of the house Deck over enclosed living space

37 Premier Ave, Pt Chev

The clients Conrad and Alyssa Jones commissioned A Studio Architects to come up with a good solution for extending there 1930's ex state house on a steep section in Pt Chev.